Pol Milsap kod Jokića za 90 miliona $

Ol-star krilni centar Pol Milsap pojačao je Denver Nagetse s kojima je potpisao trogodišnji ugovor vredan 90 miliona dolara.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.07.2017.

08:26

Pol Milsap kod Jokića za 90 miliona $
Foto: Getty images

Milsap ima 32 godine, visok je 203 centimetra, bio je 47. pik na draftu 2006. godine, u Denver dolazi iz Atlanta Hoksa, a igrao je još za Juta Džez.

Prošle sezone je prosečno beležio 18,1 poena uz 7,7 skokova, 3,7 asistencija i 1,3 ukradenih lopti po utakmici.

Treća godina ugovora je timska opcija što će omogućiti Nagetsima veću slobodu kada je u pitanju ugovor iskusnog krila koji je bio Ol-star u svakoj od prethodne četiri sezone.

Tako je Denver konačno pronašao iskusnu zvezdu koja će predvoditi mladi tim u borbi za plej-of, a dolazak Milsapa posebno će pomoći Nikoli Jokiću da ima više slobode u igri i naravno napreduje pored Ol-stara sa 11-godišnjim NBA iskustvom.

Tandem Milsap-Jokić mogao bi da bude jedna od najdinamičnijih centarskih linija u celoj ligi. Milsap je jednako koristan u napadu i u odbrani, koja je trenutno najslabija tačka srpskog košarkaša.

Dolazak Milsapa u Denver verovatno znači da će Danilo Galinari napustiti Kolorado.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: