Dalas želi Dvajta Hauarda?

Dvajt Hauard mogao bi sledeće sezone da nastupa drugi teksaški tim, prenose američki mediji.

Izvor: AK

Ponedeljak, 02.05.2016.

19:31

Dalas želi Dvajta Hauarda?
Foto: Getty images

Centar Hjuston Rokitsa na meti je rivala iz Dalasa Meveriksa, koji prošlog leta nisu uspeli da dovedu Deandrea Džordana.

Očekuje se da Hauard iskoristi opciju u ugovoru i napusti Rokitse gde se nije slagao sa prvom zvezdom ekipe Džejmsom Hardenom, te postane slobodan agent na leto.

S obzirom da je veliki prijatelj sa krilom Mevsa Čendlerom Parsonsom, te da je tip igrača apsolutno neophodan Dalasu, može se očekivati takav rasplet situacije.

Ukoliko ne uspeju da dovedu Hauarda, Mevsi će navodno pokušati sa Hasanom Vajtsajdom iz Majamija, Pauom Gasolom iz Čikaga ili Alom Horfordom iz Atlante.

Hauard je u tekućoj sezoni prosečno beležio 13,7 poena uz 11,8 skokova po meču, a Rokitsi su eliminisani u prvoj rundi plej-ofa od Golden Stejta sa 4-1.

Dalas bi konkurenciju mogao da ima u Šarlot Hornetsima, kojma su nakon solidne sezone i odličnog nastupa u plej-ofu porasli apetiti, pa će na leto verovatno "juriti" nekog atraktivnog slobodnog agenta poput Hauarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: