Navijač Niksa pretio vlasniku

Navijač Njujork Niksa Džoni Đamela uhapšen je zbog pretio smrću upućenih vlasniku ove franšize Džejmsu Dolanu.

Izvor: B92

Nedelja, 23.02.2014.

16:53

Default images

Pretnje je objavljivao na tviteru, a pored pisanih pretnji je postavio i slike gde stoji nag i drži pištolj i nož uperen ka kameri.

"Džejmse Dolane, zvanično je vreme da se umre. Smrt Džejmsu Dolanu", napisao je ovaj "ljuti" navijač.

Sve ovo je izazvano lošom sezonom ekipe iz Medison Skver Gardena koja ima skor od 21 pobede i 35 poraza i trenutno se nalazi na 11 mestu Istočne konferencije. Zanimljivo je da je devetnaestogodišnji navijač Niksa sin njujorškog policajca.

Vlasnik Niksa u svom posedu ima i Medison Skver Garden, Njujork Rendžerse, TV kuću Kejblvižn. Svirao je u bendu pod imenom Džej Di i Strejt Šot, a samo par meseci pre ovog incidenta nezadovoljna grupa navijača Niksa uhakovala je Vikipedija stranicu ovog benda i promenila imena pesama "Ne mogu da plačem“ i "Ne traći moje vreme“ u "Ne mogu da ostvarim da Niksi pobede“ i "Traćim vreme navijača Niksa“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: