Netsi 'zagrizli' za Džoša Smita

Bruklin Netsi i Atlanta Hoksi aktivirali su se u pregovorima u vezi sa mogućim trejdom Džoša Smita u Njujork.

Izvor: AK

Ponedeljak, 11.02.2013.

15:21

Default images

Dva tima već neko vreme pregovaraju, ali prema izvorima ESPN-a, do sada je samo bilo "mnogo priče, a nikakvog dogovora".

Poslednji dan za trejdove u NBA ligi je 21. ferbruar, a Netsi su jedan od najaktivnijih timova. Tim iz Bruklina nudi Krisa Hemfriza, a osim Džoša Smita, oni su zainteresovani i za Bena Gordona iz Šarlot Bobketsa.

Izvor ističe da Netsi žele obojicu, ali da je prioritet za Netse Smit, a eventualni dogovor sa Hoksima bi definitivno 'ubio' posao za Bobketsima.

Za Smita bi pored Hemfriza dali i beka Maršona Bruksa, ali Atlanta pored ovog tandema želi i pika prve runde. Kao opcija se pominje i Entoni Morov, koji bi posle dve sezone mogao da se vrati među Hokse.

U slučaju da ne trejduju Smita, Hoksi rizikuju da ga na leto izgube bez ikakve zamene, jer će postati slobodan agent, a traži maksimalan ugovor.

Američki mediji spekulišu da bi Hoksi mogli da zadrže Smita kako bi imali što bolji adut u nameri da dovedu dugogodišnje Smitovog prijatelja Dvajta Hauarda, koji ima problema da se uklopi u Los Anđeles Lejkersima, a na leto je takođe slobodan agent.

Pored Atlante, Hauarda i dalje merkaju Dalas i Hjuston, koji su sposobni da mu ponude ugovor sa maksimalnom platom. Međutim, izvor ESPN-a ističe da Hauard nije zainteresovan za Hokse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: