Sakramento bez Vebera do decembra!

Izvor: B92

Utorak, 07.10.2003.

23:43

Default images

Po ko zna koji put, Sakramento Kingsi neće čak ni početak NBA sezone dočekati zdravi i kompletni. Trener Kingsa Rik Adelman potvrdio je u utorak da ne računa na prvu zvezdu svoje ekipe Krisa Vebera na startu sezone.

Prema poslednjim izveštajima Veber, koji je proveo osam meseci na štakama, čak još ni ne trči, nekoliko meseci posle operacije meniskusa. Startno krilo Kingsa rekao je novinarima da "nema predstavu" kada će se potpuno oporaviti, dok je Adelman bio nešto odredjeniji:

"
Mi smo skloni razmišljanju, a Krisu se to ne svidja, da ga ne stavljamo u tim do decembra meseca", rekao je Adelman i dodao:

"Ne želim da on igra sa 60 odsto snage i mogućnosti, to ne valja. Mislim da sada zaista niko ne zna kada ćemo ga tačno imati u petorci.Moraćemo da eksperimentišemo u predsezoni, da "uparujemo" Divca i Milera.Videćemo kako će to ići, ali nemamo mnogo izbora", rekao je Rik Adelman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: