Niksi trejduju Latrela Sprivela?

Izvor: B92

Utorak, 24.06.2003.

22:28

Default images

Posle gotovu godina raznih glasina i najava, Njujork Niksi izgleda su sve bliži odluci da se zaista odreknu usluga Latrela Sprivela.

Ako je suditi prema pisanju Njujork Posta, trener Niksa Don Čejni odlučio je da prelomi stvar oko Sprivela, i trejdovima dodje "sveže krvi" bledim Niksima.Nakon dvomesečnog ćutanja, Čejni je ponovo progovorio o ovoj temi i rekao da Niksima pod hitno treba rekontrukcija tima: 

"Ako možemo da dobijemo za Sprivela jednog dobrog veterana i neke mlade igrače koji bi se kod nas razvijali, to bi bilo idealno".

Niksi su u pregovorima sa Torontom oko razmene pikova na NBA draftu (9.ti za 4.ti pik), kako bi mogli da izaberu plejmejkera Ti Džej Forda, pošto nisu uspeli u dovodjenju Miloša Vujanića, na koga su računali ozbiljno u sledećoj sezoni. Navodno su Niksi pregovarali sa Reptorsima, o paket trejdu koji bi na Menhetn poslao i krilne centre Džeroma Vilijamsa i Antonija Dejvisa.

"Trebaju nam veliki i brzi igrači, treba mnogo rupa da popunimo, zato tražimo jednog beka i jednog visokog igrača u noći drafta", rekao je Čejni koji je potvrdio da je ve razgovorao o tome sa Latrelom Sprivelom:

"U ovakvim situacijama niko nije zaštićen.Njegovo ime se naravno pominej u trejd kombinacijama, jer je jednostavno odličan igrač.Ako bude dobrih ponuda, i Latrela možemo da trejdujemo, to je tako...".

Sprivel ima iza sebe 9 NBA sezona (Golden Stejt i Njujork), uz prosek 19,1 poena, 4,2 skoka i 4,3 asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: