Utorak, 06.09.2005.

11:25

Džikić pomoćnik Kejsija u Minesoti!

Izvor: B92

Default images

Dosadašnji trener Atlasa Aleksandar Džikić od naredne sezone biće pomoćnik prvog trenera u Minesota Timbervulvsima.  

Kako nezvanično saznaje B92, mladi trener posle samo mesec dana na klupi novobeogradskog prvoligaša dobio je poziv novog trenera Minesote Dvejna Kejsija da mu se pridruži u ovom NBA klubu.

Dogovor je postignut na tri sezone. Podsetimo, Aleksandar Džikić će tako postati tek drugi stranac trener u stručnom štabu nekog NBA kluba. Prvi je takodje naš trener Igor Kokoškov u Detroitu.

Prethodne tri sezone Aleksandar Džikić je svako leto provodio na letnjim kampovima u SAD gde je radio sa ekipama Sijetla, San Antonija i Minesote.Aleksandar Džikić je u Partizan došao 1991. godine i karijeru je počeo da gradi kao trener mlađih selekcija. Od 1994 - 1999. godine bio je prvi pomoćnik, kasnije i dve godine prvi trener Beovuka.

Od 1996 - 1999. bio je i pomoćnik u kadetskoj selekciji Jugoslavije koja je u Sloveniji osvojila 'zlato' na EP. Od 1999. godine je prvi pomoćnik u KK Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: