Nova vest
Košarka 9

28.3.2024.

20:25

Kukoč i Rađa u "Areni" – Milutinov u civilu gleda Partizan FOTO/VIDEO

Proslavljeni hrvatski košarkaši Dino Rađa i Toni Kukoč nalaze se u "Beogradskoj areni" gde će gledati meč 32. kola Evrolige između Partizana i Olimpijakosa.

Dušan Đukanović
Srdjan Stevanovic/Starsport

Kukoč će boraviti u nekoliko dana u Beogradu, pošto će u subotu od 19 sati premijerno biti prikazan film o njemu.

"Magična sedmica“ je film o životu Tonija Kukoča, jednom od najboljih košarkaša Evrope svih vremena i osvajaču tri NBA prstena.

Vreme do zakazane premijere legenda jugoslovenske košarke iskoristiće tako što će gledati borbu Partizana za plej-in u društvu Rađe.

Peđa Milosavljević/Starsport

"Nekad smo igrali zajedno u reprezentaciji, ili smo igrali jedni protiv drugih, oni u Jugoplastici, ja u Partizanu. Veliki igrači, veliki ljudi, drago mi je što će doći na utakmicu Partizana", rekao je povodom toga trener Partizana Željko Obradović i dodao:

"Drago mi je što ću ih videti ovde i što će Partizan imati priliku da ih ugosti. Koliko je samo velikih imena dolazilo u ovu dvoranu da gleda Partizan, to nas čini ponosnim i srećnim."

Samo kao posmatrač, ovaj meč će ispratiti i centar Nikola Milutinov koji je od januara povređen i mogao bi narednog meseca da se vrati na parket. Kako prenose grčki mediji, on je stigao u Beograd jer je "želeo da oseti atmosferu Arene".

Međutim, srpski centar sigurno nije očekivao da će ga "grobari" izviždati i vređati u trenucima kada mu je funkcioner Partizana Mlađan Šilobad uručivao plaketu.

Tok meča između Partizana i Olimpijakosa pratite putem našeg bloga.

Srdjan Stevanovic/Starsport

Podeli:

Komentari 9

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve