Nova vest
Košarka 28

28.3.2024.

23:28

Milutinov o zvižducima "grobara": To je zbog onoga u prvoj utakmici...

Centar Olimpijakosa Nikola Milutinov osvrnuo se na zvižduke koje je pre meča protiv Partizana dobio od navijača kluba za koji je igrao nekoliko godina.

Autor: Stefan Smuđa

Stefan Smuđa
Stefan Smuđa
Peđa Milosavljević/Starsport

Nije bilo malo iznenađenje kada su partizanovci žestoko izviždali, a zatim i vređali svog bivšeg igrača.

Bilo je to u momentu kada je primao plaketu od Mlađana Šilobada na centru "Štark arene".

"Želim da se zahvalim Partizanu na poklonu. Stvarno mi to znači. jer sam ovde proveo prelepe godine. Jer da nije bilo Partizana, ne bi bilo ni mene ovde gde sam sada. Jedna velika zahvalnost klubu", rekao je Milutinov.

Zatim se osvrnuo na zvižduke navijača.

"Što se tiče navijača, sa neke strane su zvižduci i razumljivi. Ne osećam ništa loše prema njima. Verujem da je to iz nekog razloga zato što igram za Olimpijakos, a možda i zbog nečega što se desilo na prvoj utakmici. Ali kad god igram, idem na pobedu. Smešno zvuči, ali i kada igram protiv rođenog brata koji mi je najbliži, uvek idem na pobedu i još više se radujem kada njega pobedim. Uvek ću se truditi da dam sve od sebe za klub koji predstavljam, pobeda mi najviše znači", poručio je centar Olimpijakosa.

Podeli:

Komentari 28

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 28

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Stigla pretnja Britancima: "Biće posledica"

Šefica kompanije "Stellantis" u Velikoj Britaniji, Marija Gracija Davino, upozorila je da bi ta fabrika mogla da prestane da proizvodi vozila u zemlji ako vladine inicijative za elektrifikaciju stvore "neprijateljsko" poslovno okruženje.

Index.hr

12:25

1 h

Aktuelno

Evo zbog čega su fotografi besni

Fotografi su besni i počeli su da optužuju kompaniju Meta da greškom označava njihov legitimni rad kao "Kreiran pomoću AI" na platformama Facebook, Instagram i Threads.

B92

10:00

3 h

Novo Sport Video Menu