Nova vest
Fudbal 3

19.6.2024.

17:32

Hrvati ogorčeni posle remija: "Tužni smo i razočarani"

Fudbaleri Hrvatske nisu ni posle drugog kola uspeli da ostvare pobedu na EURO.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Hrvatska je remizirala sa Albanijom u drugom kolu grupe B, u meču koji se igrao na stadionu u Hamburgu. 

Posle meča po izjavama hrvatskih fudbalera moglo se zaključiti da nisu zadovoljni postugnutim rezultatom, koji ih dovodi u veoma nezgodnu situaciju i dosta otežava plasman u osminu finala. 

"Šta reći... Tužni smo i razočarani. Albanija je bila bolja u prvomdelu, zasluženo je vodila. Okrenuli smo, morali smo pobediti na kraju.To je fudbal. U drugom poluvremenu smo išli na sve ili ništa, dominirali smo, zasluženo postigli dva gola. Razočarani smo, ali ništa nijegotovo. S Italijom treba tražiti pobedu. Mogli smo ovom utakmicom olakšati sve, ali nažalost nismo. Biće teško, ali još možemo da prođemo grupu", smatra Lavro Majer. 

"Rezultat 2:2, jedan bod... Naravno, ostaje žal što nismo izdržalitih deset minuta. Želeli smo postići treći gol jer je svaki bitan. Na kraju nije ispalo kako smo htel. Gol, a imali su i dve-tri kontre na početku, kada je Livaković dobro reagovao. Možda je rezultat pravedan. U zadnjoj utakmici s Italijom moramo biti na nivou svih 90 minuta.Dali smo sve od sebe kako bismo okrenuli i na kraju smo uspeli. Ostaje žal zbog zadnjih deset minuta, ali idemo dalje. U ponedeljak drugo finale", kaže Ante Budimir. 

Hrvatska će u trećem kolu igrati protiv Italije i na tom meču će morati da ostvari pobedu ukoliko želi da prođe dalje. 
 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu