Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.03.2023.

08:45

Teški dani za Srbe u Sevilji: "Šaljete nas u Segundu" VIDEO

Srpski fudbaleri u redovima Sevilje Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj proživljavaju zajedno sa saigračima teške dane u Andaluziji.

Izvor: SS

Autor: SS

Teški dani za Srbe u Sevilji:
Foto: Profimedia

Poslednjih dana beleže loše rezultate, ne stoje najbolje na tabeli LaLige, pa su u nedelju uveče na aerodromu "San Pablo" doživeli neprijatnost po povratku sa gostovanja Hetafeu.

Nakon poraza rezultatom 2:0, grupa nezadovoljnih pristalica ih je dočekala uvredama i povicima: "Šaljete nas u Sagundu".

Ceh nakon toga je platio trener Horhe Sampaoli, a zamenio ga je Hose Luis Mendilibar.

Posle 26 rundi Sevilja zauzima 14. poziciju na tabeli sa 28 bodova, samo dva više od Valensije koja je prva "ispod crte" u zoni ispadanja.

Sledi reprezentativna pauza, a Gudelj se priključio "orlovima" u Staroj Pazovi, dok je Dmitrović obavestio selektora Dragana Stojkovića da više neće nastupati za nacionalni tim Srbije.

The Sevilla squad gets a less than warm welcome at the San Pablo airport after returning from the defeat to Getafe. Shouts of "You are going to send us to Segunda, you dogs" can be heard
by u/Nordie27 in soccer

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu