Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.01.2023.

12:55

Dragović napustio pripreme Zvezde u Turskoj

Vise od mesec i po dana traje priča o odlasku Aleksandra Dragovića iz Crvene zvezde, a izgleda da je rukovodstvo na kraju popustlio i on odlazi u Italiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Dragović napustio pripreme Zvezde u Turskoj
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Dragović bi već ove zime mogao da napusti klub iz "Ljutice Bogdana".

On je u utorak napusto pripreme u Antaliji i došao u Beograd.

Iz Beograda bi trebalo da otputuje u Italiju na završnicu pregovora sa Samdorijom i najverovatnije potpisati ugovor sa njima, prenosi "Mozzartsport"

Crvena zvezda će talo potpuno neočekivano bez jednog od najiskusnijih igrača koji je insistirao se oproba u Italiji u dresu Samdorije kod Dejana Stankovića, gde će zajedno da probaju da izbore opstanak u Seriji A.

"Dragović ostaje sigurno. Bilo je interesovanje Sampdorije, ali niko iz kluba nas nije kontaktirao, već direktno igrača. Dragović je izrazio želju da se oproba u Seriji A, međutim, posle razgovora prihvatio je da je potreban Crvenoj zvezdi. I posle toga shvatio je da nema promil šanse da ide iz kluba. Tim činom smo pokazali da nismo počeli da slavimo šampionsku titulu i da nam je svaki igrač potreban", rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić na početku priprema, ali se potom još jednom dokazalo da je "prelazni rok živa stvar", kako to vole da kažu u Zvezdi.

Austrijanac srpskog porekla je u Crvenu zvezdu došao u leto 2021. godine kako bi ostvario dečački san, ali izgleda da se zadovoljio posle 79 utakmica i četiri gola, bez ulaska u Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu