Nova vest
Fudbal 3

17.5.2024.

21:18

Nađ: Igrači zaslužni za sve ovo

Trener Partizana Albert Nađ pohvalio je svoj tim nakon pobede nad Čukaričkim i potvrdi drugog mesta na tabeli kolo pre kraja.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Crno-beli su tako izborili i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona naredne sezone.

To je i bio primarni cilj kluba pre početka još jedne turbulentne sezone po tim iz Humske.

"Mogu da budem zadovoljan ispunjenim ciljem međutim ne mogu da budem zadovoljan pogotovo sa prvim poluvremenom gde smi imali pomoć vetra, a nismo igrali onako kako smo tražili, odnosno kako smo hteli. Još jednom moram da pomenem Acu Jovanovića koji ove sezone fantastično branio, i danas u prvom poluvremenu odbranio je tri ili četiri sigurna gola. Opet, odigrali smo drugo poluvreme dobro taktički, čekali smo svoju priliku i mislim da Čukarički nije imao neku izglednu šansu u drugom delu, možda pred kraj iz nekog prekida. Sve u svemu, čestitke igračima jer oni su najzaslužniji za ovo", rekao je trener Partizana Nađ.


Partizan je ujedno i prekinuo negativan niz rezultata na Banovom Brdu, pobedio je posle tri vezana poaza na terenu Čukaričkog.

"Pre ovog meča su mi rekli da tri godine nismo pobedili ovde i to je, ne mogu da kažem neki dug period, ali nimalo kratak. Mislim da je kod nas zbog toga postojala i neka nervoza i strah, mada strah nikad ne sme da postoji jer izlaziš da odradiš svoj posao i naravno tu su i emocije. Hoću da kažem imali smo neki grč, tako smo počeli utakmicu, pravio nam je Čukarički problem, videli smo ih, pokušali smo da to ispravimo u drugom poluvremenu. Smatram da smo drugo poluvreme mnogo bolje taktički igrali, da smo defanzivnoi dobro radili. Moram da kažem da je Saldanja u drugom poluvremenu izuzetno bolje odrađivao taktički posao nego u prvom, Zahid takođe i zato smo imali mnogo lakše situacije da možemo da iskačemo u neku tranziciju. Sve u svemu ono što je najbitnije da smo ispuni cilj kada smo ušli u plej-of, a to je da sačuvamo drugo mesto. Očekuje nas još jedna utakmica do kraja, sa izuzetno kvalitetnim Radničkim i nadam se da ćemo i u tom meču zabeležiti pobedu"

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu