Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.05.2022.

09:00

Nije samo "Mitro's on fire" – "Krojf arena" skandirala Tadiću VIDEO

Srpski fudbaler Dušan Tadić dobio je svoju verziju pesme "Freed from desire" izvođača Gale, nakon što je sa Ajaksom osvojio novu titulu šampiona Holandije.

Izvor: B92

Autor:B92

Nije samo
EPA-EFE/Olaf Kraak

Navijači Fulama prvi su spevali ovu numeru za miljenika Aleksandra Mitrovića – "Mitro's on fire" – a sada su i pristalice iz Amsterdama isto uradile Dušanu Tadiću.

Kapiten reprezentacije Srbije polako postaje legenda holandskog kluba, za četiri godine koliko igra u Ajaksu osvojio je tri titule (u sezoni 19/20 pobednik nije proglašen zbog korone) i brzo je ušao u srca navijačima slavnog kluba.

To pokazuju i scene sa "Krojf arene" na kojoj su navijači Ajaksa u glas pevali: "Tadić's on fire", u trenutku kada je išla pesma od pomenute Gale.

Tadić je ove sezone na 44 utakmice u svim takmičenjima postigao 16 golova i uz to je ostvario 21 asistenciju. U Erdeviziji ima skor 13/18 i jedan je od najzaslužniji za novu titulu.

Kapiten reprezentacije Srbije ukupno je odigrao 193 utakmice za holanskog velikana, postigao je 92 gola i čak 90 puta spojio je saigrača sa mrežom protivnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve