Nova vest
Fudbal

Subota, 26.03.2022.

10:00

"Ljut sam na italijanski fudbal"

Bivši italijanski fudbaler Paulo di Kanio ljut je na reprezentativce i ceo tamošnji fudbal nakon ispadanja u baražu za Mundijal.

Izvor: MT

Autor: MT

Profimedia/Giuseppe Maffia/Alamy Live News

Od njih je u Palermu bila bolja Severna Makedonija (1:0), golom Aleksandra Trajkovskog u nadoknadi vremena.

"Bio sam miran u fotelji, možda i previše. Imao sam osećaj da će se ovako završiti. Bilo je previše nervoze kod igrača, Mančini je od prvog minuta ukazivao na greške", rekao je Di Kanio i dodao:

"Makedonija je bila impresivna u odbrani, krenula je i dala gol. Pogodak je dao igrač koji ima kvalitet, ali koji nije bio pritisnut. Dozvolili su mu da šutne. Naljutio sam se, ljut sam na ceo italijanski fudbal."

Italija je pre manje od godinu dana postala prvak Evrope.

"Ne želim da omalovažavam ono što je Italija uradila, učinili su nas ponosnim. Nekada sam se rugao prijateljima iz Engleske. Posle EURO-a svi su pričali o fudbalu, kako je otvoreno novo poglavlje, naglašavali su ono što smo postigli. Ali nikad nisam bio ubeđen u tom", istakao je Di Kanio, koji nikada nije nosio dres "azura" u seniorskoj konkurenciji.

Makedonci će se 29. marta boriti sa Portugalom za plasman na Svetsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu