Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.03.2021.

17:35

I Zlatan ume da zaplače VIDEO

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović posle dužeg vremena vratio se u reprezentaciju Švedske.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

I Zlatan ume da zaplače VIDEO
Foto: EPA-EFE/Jonas Ekstromer

Ibrahimović, koji se nedavno reaktivirao i u reprezentaciji Švedske, obratio se novinarima u Stokholmu, a bio je vidno emotivan zbog povratka u nacionalni tim.

Na pitanje kako su njegovi najbliži reagovali na taj povratak, Zlatan je rekao, kako je reagovao njegov najmlađi sin, a potom nije mogao da zadrži suze.

"Vinsent je zaplakao kada sam krenuo na okupljanje reprezentacije. Sad je u redu. Imam dvojicu klunaca kod kuće koji vole da igraju fudbal, žena me nagovara da im kažem da prestanu, ali ja se protivim, uvek možemo da kupimo nove stvari ako ih polome po kući", rekao je Zlatan.

On je rekao i da je optimista po pitanju produžetka ugovora sa Milanom.

"Imam želju da nastavim da igram u Milanu, ovo je uzbudljiv projekat", rekao je švedski as.

On se u Italiju vratio u januaru 2020. i pomogao je Milanu da podigne formu i bori se za visok plasman u Seriji A.

"Optimista sam po pitanju produžetka ugovora. Saigrači su mi dragi poput moje dece. Atmosfera koju smo stvorili je odbra i zato nam i ide dobro. Želim da nastavim da igram za Milan i napredujem", poručio je Zlatan.

Ove sezone je postigao 15 golova u isto toliko ligaških mečeva.

Zlatan je na obraćanju novinarima u Švedskoj rekao i da je obećao selektoru Janeu Andersonu da će biti "odlučujući čovek" u nacionalnom timu.

"Sreli smo se prvi put, sedeli smo sami u sobi i pričali o svemu. Bio je to pozitivan sastanak, tu smo sučelili mišljenja i odabrali šta je najbolje za Švedsku. Svi znamo šta je to i zato sedim tu pred vama. Ovde sam ne zbog toga što sam Zlatan Ibrahimović, već zato što zaslužujem da budem tu. Sve što sam uradio ranije, ne znači ništa. Spreman sam, hoću da budem uključen i da doprinesem reprezentaciji. Ja sam samo deo mozaika. Ako me pitate, ja sam najbolji na svetu, ali to ne pomaže ovde", dodao je Ibrahimović.

On je rekao da mu nije cilj da nosi kapitensku traku.

"U mojoj glavi kapiten je Andreas Grankvist, ali na selektoru je da odluči. Pitao sam samo Aleksandera Isaka mogu li da dobijem dres sa brojem 11. On se složio sve dok on dobije šesticu ili sedmicu. Emil Forsberg mi je ponudio desetku, ali sam izabrao da odbijem to jer je ovo novo poglavlje za mene. Na kraju, broj i nije tako važan", nasmejao se Zlatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu