Nova vest
Fudbal

Petak, 25.12.2020.

10:45

Terzićevo pismo OFK Beogradu: Da se vratimo na stare staze

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je pismo novom rukovodstvu OFK Beograda.

Izvor: MS

Autor: MS

Terzićevo pismo OFK Beogradu: Da se vratimo na stare staze
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Funkcioner crveno-belih je čestitao Saši Stevanoviću na izboru za novog predsednika "romantičara".

Terzić je, kao bivši fudbaler i čelnik OFK Beograda, poželeo Stevanoviću da brzo reši probleme, pre svega finansijske, zbog čega Omladinski stadion dugo nema vodu i struju.

"Kao dugogodišnji igrač OFK Beograda Vi ste u najboljoj poziciji da razumete kako klub funkioniše, koji su mu problemi i kako ih rešavati, iz svog ličnog iskustva, kao igrač OFK Beograda i njegov dugogodišnji funkcioner, najvažnija osobina koja mora da krasi nekog ko se upušta u rukovođenje klubom je velika ljubav. Ljubav prema njegovoj istoriji, uspesima, fantastičnoj omladinskoj školi, prema značaju među njegovim najvernijim navijačima i prema ljudima koji rade i koji su ostali verni klubu i u najtežim vremenima, kao što je ovo sada", napisao je Terzić.

On je ponudio podršku, nakon što je prvobitno izneo ideju da OFK Beograd bude filijala Crvene zvezde.

"Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku, OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da kao nekada bude ponos Beograda i Beograđana”, naveo je Terzić.

Plan Zvezde je da umesto Grafičara, koji će na leto verovatno da se osamostali, njegovo mesto preuzme OFK Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve