Terzić: Vidić ne govori istinu

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, javio se nakon odgovora Nemanje Vidića.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Proslavljeni srpski fudbaler oglasio se posle izjave Terzića da se čuo sa njim pre godinu i po dana i da je tada rekao da mu je želja da jednog dana bude selektor Srbije.

"Poslednja osoba kojoj bih se ja poverio o svojim planovima je Zvezdan Terzić. Ja sa njim nemam komunikaciju", kratak je bio Vidić

Ubrzo zatim Terzić je novinarima prosledio odgovor.

"Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova", rekao je Terzić i dodao:

"Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao sto su Dejan Stanković i on. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu."

Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.

"Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde."

Na kraju je zaključio:

"Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu