Nova vest
Fudbal

Petak, 28.08.2020.

10:17

Nejmar zvao Mesija u PSŽ

Nejmar, fudbaler Paris Sen Žermena, navodno je zvao Lionela Mesija u četvrtak, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Autor: PT

Nejmar zvao Mesija u PSŽ
Photo by David Ramos/Getty Images

Prema izvorima do kojih je došao američki portal, Nejmar je zvao Mesija kako bi ga nagovorio da dođe u Pariz.

Brazilac i Argentinac igrali su zajedno u Barseloni pre nekoliko godina i zajedno sa Suaresom činili su čuveni trio MSN koji je dominirao svetskim fudbalom.

Nejmar od 2017. igra u PSŽ-u i kako je Mesi odlučio da posle dvadeset godina napusti Barselonu, Brazilac pokušava da ga nagovori da dođe u prestonicu Francuske.

"Sveci" nisu još kontaktirali Barselonu i Mesija, međutim Nejmar je već krenuo s lobiranjem.

Veliku ulogu mogao bi da igra i Anhel di Marija koji je veliki prijatelj sa Mesijem, te će Argentinac sigurno razmilisiti o Parizu kao eventualnoj destinaciji.

PSŽ će ovog leta napustiti Kavani, Silva, Čupo-Moting, Menije i možda još neki fudbaler, te će znatno olakšati budžet što će im pomoći u nameri da dovedu Mesija.

Francuskom šampionu najveći konkurent je Mančester siti na čijem se čelu nalazi Pep Gvardiola, nekadašnji treber katalonskog giganta.

Nadamo se da saga između Mesija i Barselone neće trajati još dugo i da ćemo uskoro dobiti konkretne i zvanične informacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve