Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.08.2020.

21:08

Kapiten Tirane govorio o "političkom ratu i nacionalizmu"

Idriz Batha, kapiten albanskog šampiona Tirane, komentarisao je duel protiv Crvene zvezde.

Izvor: LN

Autor: LN

Kapiten Tirane govorio o
Batha, u visu (EPA/ARMANDO BABANI)

Tirana dočekuje šampiona Srbije u utorak od 20 časova, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Batha se osvrnuo na politički momenat ovog fudbalskog duela.

"Ja ovo ne vidim kao politički rat ili nešto što ima veze sa nacionalizmom. Za nas je ovo samo fudbalska utakmica. Poštujemo ih kao tim. Oni su ispisali svoju priču i svi znaju ko su. Mi ćemo pokušati da maksimalno uživamo u utakmici i damo sve od sebe", izjavio je Batha.

Za razliku od prethodnih sezona, ove godine u kvalifikacijama se igra samo jedna utakmica, tako da revanša u Beogradu neće biti.

"Nadamo se dobrom rezultatu. Mi smo inferiorni u svim analizama koje su obavljene. Ali, fudbal je pokazao da svašta može da se desi za 90 minuta", dodao je 28-godišnji Albanac.

Utakmica će biti odigrana na stadionu "Er Albanija", projektu vrednom 85 miliona evra.

"Ja imam veću odgovornost u ovoj ekipi. Ne smem da dozvolim da me savladaju emocije. Ja sam iskusan igrač i ovaj nivo sam održao u više ekipa. Biti kapiten je čast i privilegija, to je posebno uživanje".


Batha očekuje pobedu.

"Nadam se da ćemo pobediti. Ko će postići pobedonosni gol nije bitno. Ja želim da dam gol na ovom meču, ali dobro izdanje ekipe je iznad svega", podvukao je kapiten Tirane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu