Nova vest
Fudbal

Subota, 08.08.2020.

08:55

"Ludak" krade Zvezdi pojačanje

Jedna od glavnih tema u grčkim medijima je pitanje gde će italijanski napadač Federiko Makeda nastaviti karijeru.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Peter Heeger/Gallo Images/Getty Images

Iako se tokom petka činilo da je beogradska Crvena zvezda uspela da ubedi 28-godišnjeg igrača Panatinaikosa, čini se da bi stvari ponovo mogle da se zakomplikuju.

Grci pišu, pozivajući se na engleskog novinara Pitera Hardinga, da se u trku za nekadašnju veliku nadu Mančester junajteda uključio novi premijerligaš – Lids, koji sa klupe predvodi čuveni Argentinac Marselo Bijelsa.

"Federika Makedu želi Lids junajted nakon što je klub iz Zapadnog Jorkšira obezbedio povratak u Premijer ligu", napisao je ovaj ostrvski novinar na Tviteru.

Makedi ugovor sa Panatinaikosom ističe sledeće godine, a protekle sezone je u dresu atinskog kluba postigao 12 golova na 23 utakmice u Superligi.

Grčki mediji zaključuju "da niko ne zna šta će se do kraja prelaznog roka još dogoditi i gde će Makeda nastaviti karijeru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d