Nova vest
Fudbal

Petak, 24.07.2020.

16:10

Grci opet ušli u Zvezdine planove – srpski golgeter blizu Atine

Crvenoj zvezdi su Grci napravili pometnju oko Matea Garsije, a sada su na putu slično da urade na drugoj strani.

Izvor: MS

Autor: MS

Grci opet ušli u Zvezdine planove – srpski golgeter blizu Atine
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Posle Olimpijakosa, koji je u saradnji sa Arisom odgovorio Garsiju da se vrati u domovinu iako je Zvezda dogovorila sve sa Rasingom, sada je u priči gradski rival iz Atine – AEK.

Crveno-beli su se nedavno dovodili u vezu sa mladim reprezentativcem Srbije Slobodanom Tedićem, pod ugovorom sa Mančester sitija, ali je usledio zastoj u pregovorima dva kluba.

U Zvezdi, kako saznaje B92.net, postojalo je mišljenje određenog dela strukture da nije pametno razigravati tuđe igrače na pozajmici, bez prava otkupa, pa se primirila situacija oko transfera, iako trener Dejan Stanković ima pozitivno mišljenje o Tediću.

Međutim, sada je AEK zainteresovan za doskorašnjeg napadača Čukaričkog i to da ostvari pozajmicu.

Sportski direktor Atinjana Ilija Ivić, bivši fudbaler i funkcioner AEK-a, označio je Tedića kao rešenje za napad i sve je bliži da ostvari svoju želju.

Ivić je već obezbedio jedan transfer iz Srbije ovog leta i to Petra Karaklajića iz novosadskog Proletera.

Sada želi Tedića, plaćenog tri miliona evra Čukaričkog protekle zime od Mančester sitija, gde još ne može da dobije šansu u paklenoj konkurenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve