Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.07.2020.

12:50

Mateo Garsija se sveti Stankoviću i Zvezdi

Argentinski fudbaler Mateo Garsija nema nameru da se vrati u domovinu i potpiše za Rasing.

Izvor: MS

Autor: MS

Mateo Garsija se sveti Stankoviću i Zvezdi
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Iako je ponuda Rasinga bila odlilčna za crveno-bele u ovom trenutku – 2,5 miliona dolara, Garsija je posle razmišljanja odbio Rasing.

Sada insistira da ga klub pošalje u grčki Aris, odnosno Olimpijakos koji stoji iznad celog posla i klub iz Soluna mu je "most", jer želi da ostane u Evropi, prenosi Sportski žurnal i objašnjava.

"Na snazi je i svojevrsna osveta Garsije Zvezdi i Stankoviću što se našao u grupi onih na koje se ne računa ozbiljno. Nije ga briga što je ponuda iz Grčke manja za klub, a kako sada stoje stvari možda će crveno-beli morati da je prihvate i budu na finansijskom gubitku", navodi isti izvor.

Olimpijakosov plan je da Garsija ostane u Arisu godinu dana i onda se preseli u Pirej, što je Argentincu bolja opcija od Rasinga.

Problem je samo što Grci ne planiraju da ponude ni približne uslove kao Rasing, a Zvezda hoće da vrati uloženih 2,2 miliona evra koliko je platila Garsiju Las Palmasu.

Saga se nastavlja...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve