Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.07.2020.

16:53

"Da li se iko boji polu-autističnog Mesija sa visinom od metar i po"

Odnos Lionela Mesija i Antoana Grizmana u Barseloni jedna je od glavnih tema fudbalske Španije.

Izvor: MS

Autor: MS

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Grizman se, blago rečeno, od letošnjeg dolaska iz madridskog Atletika nije uklopio na Nou Kampu, mestu gde se zna ko je gazda i od koga sve polazi – zvanično najboljeg fudbalera sveta Mesija.

O tome je govorio Grizmanov zemljak iz Francuske Krištof Digari i to na prilično neprimeran način.

"Koga da se boji? Deteta visine jednog i po metra, polu-autističnog? Sve što bi trebalo da uradi je da pokaže mu*a u pravom trenutku", šokirao je Dugari gostujući u emisiji RMC.

Digari smatra da bi Grizman trebalo da bude oštriji.

"Godinu dana govori da ima veliki problem sa Mesijem. Mora da ga sve prospe u facu. Istina je da Mesi može više da ga hrani loptama, ali isto tako nisam ni iznenađen".

U celoj situaciji trpi najviše ekipa, ali i Grizman koji nije ni blizu igara iz Atletika, gde je bio "sve i svja".

"Grizman često gubi lopte i ne igra sa samopouzdanjem. Mora da priča sa Mesijem i reši problem", dodao je, ali i ujedno kritikovao trenera Kikea Setjena na odluku da Grizmana protiv Atletika pusti na teren samo nekoliko minuta u finišu.

"On nije trener koji nešto odlučuje. Setjen je fin, ali nema poverenje i kredit. Jednostavno ne zna kako da sklopi ovaj tim. Videli ste da je ubacio Fatija u 85. minutu umesto Busketsa, a Grizmana u 90. Uveren sam da nema ništa protiv Grizmana, već je nesposoban", zaključio je nekadašnji centarfor baš Barselone, Bordoa i Milana.

Digari se zbog upućenih komentara na račun Mesija o automatizmu naknadno izvinio. Bilo je prekasno...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve