Nova vest
Fudbal

Subota, 22.02.2020.

21:15

Lalatović: Do isključenja smo parirali Zvezdi

Trener Vojvodine Nenad Lalatović nije bio nezadovoljan posle poraza od Crvene zvezde (2:0).

Izvor: MS

Autor: MS

Lalatović: Do isključenja smo parirali Zvezdi
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Lalatović je rekao da nema šta da zameri svojim fudbalerima, posebno nakon crvenog kartona Miodraga Gemovića pola sata pre kraja na stadionu "Rajko Mitić".

Upravo je njegovo isključenje označio kao odlučujući detalj utakmice.

"Čestitao bih prijatelju Dejanu Stankoviću na debiju, velika pobeda za Zvezdu i njega. Nemam šta da zamerim igračima, došli smo da se nadigravamo, izašli visoko i korektno se pokazali. Nesrećno smo prvi gol primili, naš bočni igrač loše je stajao, a posle smo imali šansu Đuričina", objasnio je Lalatović na konferenciji za medije.

Lalatović se osvrnuo i na evrogol Marka Gobeljića.

"Do isključenja smo korektno parirali, Zvezda je Zvezda, uzela je inicijativu kasnije. Ne smemo da primimo gol sa 30 metara, mora da se izađe u blok. Ipak, raduje me sto se nismo povukli, imali smo čak i nekoliko polušansi".

Lalatović je izneo pohvale na račun kolege i velikog prijatelja Dejana Stankovića.

"Zvezda je zasluženo pobedila. Vidi se pečat Dekija, ubacio je mlade igrače i oni mu to vraćaju", završio je bivši defanzivac i trener Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu