Nova vest
Fudbal

Subota, 22.02.2020.

20:36

Stanković o "žustroj izjavi": Emotivan sam i ne volim improvizacije

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prokomentarisao je trijumf njegove ekipe protiv Vojvodine (2:0).

Izvor: MS

Autor: MS

Stanković o
Foto: B92/MS

Stanković je pred novinare posle utakmice izašao promuklog glasa nakon svog prvog meča na stadionu "Rajko Mitić".

Svestan je, kako priznaje, da crveno-beli mogu da igraju bolje.

"Izašla je Vojvodina da se nadigrava, nije imala strah "Marakane" i naših igrača. Mogli smo da postignemo još neki gol, moralo je više strpljenja, ali sve je to proces i još tražimo igru", rekao je Stanković.

Stanković je odmah posle meča za televiziju Arenasport poručio da "bez straha i 'one stvari' ne može da se igra fudbal".

"Ta izjava je bila malo emotivnija i žustrija, ali iskren sam i volim da kažem sve. Takav sam, volim da pobedim i igram dobro. Ne volim improvizacije".

On se prisetio velike prilike Vojvodine u finišu prvog dela kada je Ognjen Đuričin imao zicer posle greške Zvezdine odbrane.

"Iskusna nam je odbrana. Ako radiš celu nedelju i spremaš neke stvari... Trenutak nepažnje je mogao da nas košta. Vojvodina ozbiljno igra "jedan na jedan" i presing. Moramo da dobijemo na sigurnosti, može i mora bolje. Idemo polako, verujem u moje igrače i verujem da će biti bolji", poručio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu