Nova vest
Fudbal

Subota, 15.02.2020.

12:01

Klop: Juventus je favorit za osvajanje Lige šampiona

Menadžer Liverpula Jirgen Klop smatra da je Juventus glavni favorit za osvajanje Lige šampiona.

Izvor:

Autor:

Klop: Juventus je favorit za osvajanje Lige šampiona
Photo by Julian Finney/Getty Images

Nemac i njegovi Redsi brane titulu šampiona Evrope, koju su prošle sezone osvojili pobedom nad Totenhemom u finalu.

Klop je rekao da će se njegova ekipa boriti u Ligi šampiona do samog kraja, ali da nije siguran da mogu da odbrane titulu.

"Ne znam da li možemo da odbranimo titulu, ali spremni smo da se borimo do kraja. Pokazali smo prošle sezone da možemo da pobedimo najbolje. Mnogo je kvalitetnih ekipa u nokaut fazi koji su spremni da se bore za trofej. Mi sada nećemo razmišljati o tome, pošto sada moramo biti fokusirani na meč sa Atletikom u Madridu."

Nemački stručnjak rekao je da je Juventus najveći favorit za osvajanje Lige šampiona: "Oni imaju najviše igrača. Nikada u životu nisam video ekipu sa većim brojem igrača. Kako nisu ubedljivo prvi u Seriji A sa deset bodova razlike?!"

Naveo je još nekoliko ekipa, za koje smatra da će doći do same završnice.

"Bajern je takođe u samom vrhu, PSŽ je odličan kada su svi zdravi, nikada ne treba potceniti Barselonu i ne bi trebalo zaboraviti na Mančester Siti, pošto im je sada glavni cilj Liga šampiona."

Prvi meč osmine finala Lige šampiona Liverpul igra protiv Atletika u Madridu, u utorak od 21:00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve