Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.02.2020.

18:44

Petrović: Srećan sam zbog gola, ali više zbog igre tima

Mladi fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović, nije krio zadovoljstvo povodom sjajnog pogotka u poslednjem meču zimskih prirpema protiv Dunajske Strede (4:0).

Izvor: SN

Autor: SN

Petrović: Srećan sam zbog gola, ali više zbog igre tima
Foto: FK Crvena zvezda

Takođe, Petrović je istakao da je ekipa izgledala odlično na terenu, kao i da iz dana u dan sve više napreduje.

"Mislim da je današnje prvo poluvreme bilo najbolje tokom celih priprema. Sve ono što smo radili od početka na Kipru smo danas u potpunosti primenili. Presrećan sam kako ekipa izgleda na terenu, kako danas tako i svih ovih dana. Mislim da iz dana u dan sve više napredujemo, samim tim što na utakmicama radimo smo sve ono što smo na treninzima uvežbavali" naglasio je Petrović.

Mladi reprezentativac Srbije nije krio zadovoljstvo povodom fantastičnog gola sa preko 20 metara koji je ulepšao današnji duel, ali je zadržao i dozu skromnosti koja ga krasi od malih nogu.

"Malo mi je i vetar pomogao kod pogotka, zato sam se i odlučio na udarac. Mnogo mi znači što sam postigao gol, naročito na planu samopouzdanja. Iskreno se nadam da će više ovakvih golova biti u prvenstvu. Naročito u derbiju, koji nas očekuje vrlo brzo, a to mi je ujedno i životna želja. Verujem da ću svaki minut koji budem dobio u nastavku seyone iskoristiti na najbolji način, pružiću svoj maksimum i to je ono najvažnije"

Petrović je istakao da je ekipa napredovala od starta priprema, kao i da je normalno za ovaj period da ekipa ima i uspone i padove.

"Dosta smo bolje pripremljeni nego ranije. Mislim da se to vidi po rezultatima. Komentarišemo između sebe kako se iz dana u dan bolje osećamo, imali smo težak period priprema, ali to mora tako. Normalno je da ima i uspona i padova, noge su teške, međutim mislim da smo sve bolji kako vreme odmiče. Saradnja sa Dejanom Stankovićem je sjajna, drago mi je što svakom igraču posvećuje punu pažnju i verujem da će tako biti i u narednom periodu", podvukao je mladi vezista Crvene zvezde, Njegoš Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve