Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.12.2019.

23:06

Katastrofalni Arsenal tone sve dublje

Fudbaleri Arsenala poraženi su pred domaćom publikom od Brajtona sa 2:1 u poslednjoj utakmici 15. kola Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Katastrofalni Arsenal tone sve dublje
Photo by Marc Atkins/Getty Images

Izabranici Fredija Ljunberga u sedmoj utakmici zaredom nisu uspeli da dođu do tri boda čime su nastavili katastrofalan niz.

"Tobdžije" su navijačima pružile još jednu razočaravajuću partiju i "galebovi" zasluženo dolazi do celog plena.

Golove za Brajton postigli su Vebster u 36. i Mopej u 80. minutu, dok je jedini strelac za Arsenal bio Lakazet na startu drugog poluvremena.

Arsenal je ostao na 19 bodova i desetoj poziciji, dok je Brajton na svega bod od kluba iz Londona.

"Tobdžije" su loše otvorile utakmicu, sredina terena gotovo da nije postojala i uglavnom se igralo ispred gola Berna Lena. Nemac je uspeo u više navrata da spreči vođstvo gostiju, ali nije uspeo i u 36.

Odbrana Arsenal reagovala je katastrofalno, Vebster je to iskoristio i poslao loptu iza leđa Lena. S rezultatom 0:1 otišlo se na poluvreme.

Domaći fudbaleri ušli su bolje u drugo poluvreme što govori i pogodak Lakazeta. Francuz je sjajnim udarcem glavom doneo izjednačenje "tobdžijama". Činilo se da Arsenal preuzima kontrolu, međutim Mopej u 80. minutu glavom vara Nemca i donosi pobedu Brajtonu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d