Nova vest
Fudbal

Subota, 02.11.2019.

09:25

Sportski vikend na O2 TV! VIDEO

Televizija O2 je za aktuelni vikend pripremila bogat sportski program.

Izvor: SV

Autor: SV

Sportski vikend na O2 TV! VIDEO

Sportska subota startuje već od 14.00, direktnim prenosom sa stadiona Partizana, gde će beogradski tim dočekati Vojvodinu.

“Crno-belima” znatno bolje ide na evropskoj sceni nego u domaćem prvenstvu, a novosadski tim, sa Nenadom Lalatovićem na klupi, je pravi izazov za ekipu Sava Miloševića.

Pobeda bi značila nastavak borbe za vrh, a još jedan neuspeh bi “Partizan” udaljio od cilja, odnosno trke za titulu šampiona Srbije, već početkom novembra.

Od 18.00 imaćete priliku da pratite direktan prenos utakmice između Bolonje i Intera.

Od početka sezone bolonjski tim je u centru pažnje javnosti, ne samo zbog svojih igara, već i zbog situacije u vezi sa trenerom Sinišom Mihajlovićem.

Srpski stručnjak se bori sa teškom bolešću, a njegova ekipa igra najbolje što može, motivisana željom da svom treneru olakša teške trenutke.

U Bolonju stiže Inter, bivši Mihajlovićev klub, koji sa Antoniom Konteom na klupi ima najviše ambicije u ovoj sezoni Serije A.

Sportski program se nastavlja u nedelju, za 18.00 je zakazan direktan prenost duela između Cibone i Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve