Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.10.2019.

17:20

Humanitarna večera sa Marinom za pomoć Heleni

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" organizovala je još jednu u nizu humanitarnih večera sa poznatim sportistima za pomoć oboleloj deci.

Izvor: PT

Autor: PT

Humanitarna večera sa Marinom za pomoć Heleni
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ovoga puta organizovana je večera sa kapitenom Crvene zvezde i nekadašnjim reprezentativcom Nemačke – Markom Marinom.

Pomoć je namenjena trogodišnjoj Heleni Gavran kojoj je potrebno 500.000 evra kako bi se izborila sa teškim tumorom na mozgu.

Licitacija će se vršiti OVDE u naredna četiri dana, odnosno sve do subote uveče.

U avgustu ove godine Heleni je dijagnostikovan hidrocefalus, ali i izuzetno maligni tumor na mozgu (meduloblastom IV gradus ), zbog kojeg su izvršene već dve operacije.

Jedini spas za Helenu jesu terapije i lečenje koje može da se obavi u Parizu, ali za koji porodica nema sredstva.

Od potrebnih 500.000 evra sakupljena je polovina sume. Dakle, potrebno je još 250.000 evra da bi Helena dobila priliku za izlečenje.

Učešćem u ovoj akciji Marko Marin se pridružio drugim sportistima koji su večerali sa donatorima, i tako pomagali oboleloj deci kroz akcije Humanitarne organizacije "Zajedno za život".

Marin nastavlja niz koji su humanitarnim večerama započeli Miroslav Raduljica, Milan Borjan, Vujadin Savić i Andrea Trinkijeri.

Oni koji nisu u mogućnosti da licitiraju za humanitarnu večeru sa Markom Marinom, Heleni mogu pomoći uplatom na račune ili slanjem SMS-a na broj 3030. Potrebno je upisati: 707.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d