Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.08.2019.

21:00

Milošević: U moje vreme podloga bi bila problem

Partizan je prošlog četvrtka u Beogradu pobedio Molde sa 2:1, a naredni meč mogao bi biti teži po crno-bele zbog veštačke podloge u Norveškoj.

Izvor: SN

Autor: SN

Milošević: U moje vreme podloga bi bila problem
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

"Da se ovo igra u moje vreme, rekao bih da to može da bude problem, ali ovako znam da su moji igrači pripremljeni za to, jer i kod nas ima dosta terena sa veštačkom podlogom".

"Očekujem agresivniji Molde, ali ne previše. Računaju na tu podlogu, ali nije ništa novo to za nas. Utakmicu će odlučiti ono ko se bude bolje snalazio u datim situacijama", rekao je Milošević.

On je dodao da je ga najviše radije što su "svi igrači zdravi i spremni za sutrašnji meč". Fudbaler Zoran Tošić takođe je istakao značaj sutrašnje utakmice.

"Došli smo do jedne faze koja može mnogo toga da odredi u ovoj sezoni i u ovom takmičenju. Naš cilj je da se plasiramo u grupnu fazu i veoma smo blizu toga. Ostalo je još malo i očekivanja i razmišljanja su samo pozitivna", rekao je Tošić.

Utakmica između Partizana i Moldea igra se u četvrtak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu