Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.08.2019.

11:46

Klop: Ko kaže da Čelsi nije konkurent, nema mu pomoći

Mendažer Liverpula Jirgen Klop očekuje da Čelsi pruži snažan otpor njegovom timu u susretu za trofej Superkupa Evrope.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klop: Ko kaže da Čelsi nije konkurent, nema mu pomoći
Photo by Michael Regan/Getty Images

Liverpul i Čelsi od 21 čas na "Vodafon stadionu" u Istanbulu igraju za evropski trofej, a Nemac je ubeđen da Čelsi nije prikazao pravo lice pre nekoliko dana u Mančesteru.

Tada su "plavci" poraženi u Premijer ligi od Mančester junajteda sa 4:0, Klop kaže da ga taj rezultat neće zavarati.

"Ako neko stvarno misli da Čelsi nije konkurent za trofeje, nema mu pomoći. Treba pogledati samo taj tim i videti čime raspolažu. Jaki su, imaju mlade igrače i sve je tamo uzbudljivo jer je njihov trener sada Frenk Lampard, klupska legenda. Pokušava da sebe ostvari u menadžerskom polsu, ubeđen sam sto odsto da će biti uspešan. Videlo se odmah po dolasku iZ Derbija koliki će imati uticaj", kaže Klop.

Menadžer klupskog prvaka Evrope dodaje da izuzetno ceni Čelsi.

"Imamo mnogo respekta prema Čelsiju. Gledali smo utakmicu u Mančesteru, i ako samo gledate na rezultat, ne dobijate pravu sliku o samoj igri, jer su odigrali zaista dobro u tom susretu. Imali su nekoliko promena, otišao je Eden Azar, došao je novi menadžer, tu su Tejmi Abraham i Mejson Maunt. Imaju interesantan tim i dobar plan igre", zaključio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve