FSS i Zvezda: Siniša, pobedi, uz tebe smo VIDEO

Fudbalski savez Srbije i Crvena zvezda poželli su treneru Bolonje Siniši Mihajloviću uspešan oporavak i poručili mu da se bori i da su uz njega.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images
Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

"Siniši Mihajloviću želimo uspešan oporavak uz maksimalnu podršku njemu i njegovoj porodici. Siniša, pobedi, uz tebe smo", objavljeno je na tviter nalogu FSS-a.

Nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović potvrdio je da boluje od leukemije.

"Sve zvezdaše, bez izuzetka, potresla je ova informacija. Ipak, poznavajući Mihu, njegov karakter i činjenicu da je veliki čovek i borac kako na terenu tako i van njega, uvereni smo da će i iz ove bitke izaći kao pobednik", navela je Crvena zvezda.

"Miho, tvoja Crvena zvezda i svi zvezdaši su uz tebe. Sigurni smo da ćeš savladati i ovu prepreku kao što si savladao brojne rivale. Znamo da još imaš onog tvog keca u rukavu i da si čovek sposoban da jednim potezom reši pobednika u svakoj borbi pa i ovoj. Demonstrirao si nam to nebrojeno puta i sada ćeš, sigurni smo, to ponoviti! Miho, pobedi još jednom", dodaje se u saopštenju.

Nedugo nakon konferencije na kojoj je Mihajlović saopštio da boluje od leukemije poruke podrške poslali su, izmedju ostalih, i Lacio, Torino, Inter, Sampdorija, Fiorentina, Napoli, FIFA, Serija A...