Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.07.2019.

16:19

"Pogba nije uradio ništa loše, Junajted zna kako se on oseća" VIDEO

Agent Pola Pogbe Mino Rajola rekao je da njegov klijent nije pokazao nepoštovanje svom klubu željom da ga napusti i dodao da Junajted za to zna već duže vreme.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Will Russell/Getty Images

Rekordno plaćeni fudbaler Mančester junajteda otputovao je sa ekipom u Australiju na presezonsku turneju.

Protekle nedelje Rajola je rekao je da svi na Old Trafordu znaju da Pogba želi da napusti klub i da je transfer "u procesu".

U javnosti se povela priča o Pogbinom nepoštovanju Junajteda, pa je Mino Rajola reagovao na kritike rekavši kako Pogba nije učinio ništa loše.

"Poga nije ništa loše uradio, on je veliki profesionalac koji poštuje svoj klub. Mančester junajted zna kako se Pogba oseća već duže vreme i stvarno je sramota što su ljudi pojurili da ga napadnu, a da pritom nisu imali prave informacije i meni je lično žao što klub nema jasan stav povodom ovakvih situacija. Nadam se da će se uskoro pronaći rešenje koje zadovoljava sve uključene strane", rekao je Mino Rajola.

Pol Pogba je u punom trenažnom procesu u Australiji i stavljen je na raspolaganje menadžeru Ole Gunaru Solskjeru.

Pogba je na Old Traford stigao za, tada rekordnih, 89 miliona funti, odnosno 105 miliona evra, i čini se da u ovim momentima francuski reprezentativac traži novi izazov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve