Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.05.2019.

16:56

Spektakl u Inđiji – tri gola domaćina, Dinamo završio meč bez trenera i igrača!

Fudbaleri Inđije su sa 3:0 savladali Dinamo iz Vranja u prvom meču baraža koji će odrediti poslednjeg učesnika Superlige za sledeću sezonu.

Izvor: SV

Autor: SV

Spektakl u Inđiji – tri gola domaćina, Dinamo završio meč bez trenera i igrača!
screenshot/Arena Sport

Utakmica je praktično rešena u prvih pola sata, kada je domaći tim postigao sva tri pogotka i iskoristio “ofanzivnu postavku“ ekipe trenera Dragana Antića.

Vranjanci su utakmicu završili bez šefa stručnog štaba koji je dobio crveni karton, a prethodno je teren morao da napusti i Lefteris Macukas.

Domaći su poveli već u četvrtom minutu meča, iz jedanaesterca koji je realizovao Ivan Rogač, ali tek iz drugog puta.

Naime, arbitri su signalizirali da su fudbaleri iz Vranja ranije ušli u kazneni prostor, pa je odbrana njihovog golmana Nikole Lakića bila uzaludna.

Na 2:0 je već u 22. minutu povisio Srđan Dimitrov, da bi konačan rezultat postavio Nikola Dimitrijević, deset minuta kasnije.

Revanš meč je na programu u nedelju, a domaćin će biti ekipa Dinama.

Tok meča:

Već u 4. minutu domaća ekipa je povela, arbitar je dosudio penal, a precizan sa bele tačke bio je Ivan Rogač, ali tek iz drugog pokušaja, pošto je odbrana golmana Lakića poništena jer su njegovi saigrači prerano ušli u šesnaesterac.

Trener ekipe iz Vranja Dragan Antić je bio veoma nezavodoljan izdanjem svoje ekipe, pa je već u 21. minutu izvršio izmenu.

Ipak, to nije donelo promene, naprotiv, Inđija je u 22. minutu povela sa 2:0, pošto je Srđan Dimitrov, posle dodavanja Alekse Andrejića uspeo da plasira loptu u mrežu gostiju.

U 30. minutu je napadač Dinama Nikola Popović pogodio spoljni deo prečke, a fudbaleri gostujućeg tima i 20. minuta ranije nisu imali sreće i pogodili su stativu.

3:0 za Inđiju u 32. minutu!

Ponovo su domaći proleteli kroz sredinu terena, Nikola Dimitrijević je ostao praktično sam pred golom Dinama i bez većih problema uspeo da poveća rezultat.

Svega sedam minuta kasnije Dimitrijević je imao veliku šansu, ali je sa manje od deset metara promašio praktično prazan gol.

Fudbaler Dinama Lefteris Macukas je dobio crveni karton u 51. minutu utakmice, a mera udaljenja je nekoliko trenutaka kasnije izrečena i treneru Dinama Antiću.

U 57. minutu je Dimitrijević izleteo sam pred golmana Dinama, ali je promašio okvir gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve