Milojević, Milošević i Krivokapić podržali Igre mladih

Svečano otvaranje Sportskih igara mladih za čitav region, zakazano je za sredu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: SIM/Slobodan Đurić
Foto: SIM/Slobodan Đurić

Hala Spens dočekaće goste od 10.00, kada će gradočelnik Miloš Vučević i idejni tvorac SIM Zdravko Marić sezonu proglasiti otvorenom.

Nedavno su fudbaleri Vojvodine, Crvene zvezde i Partizana dali podršku Dunav osiguranje Sportskim igrama mladih. A to je usledilo i od njihovih trenera, koji su se složili da je sjajno kada deca mogu besplatno da učestvuju na turnirima u čak deset sportova.

Treneri Crvene zvezde Vladan Milojević, Vojvodine Radovan Krivokapić i Partizana Savo Milošević, dobili su majice Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, koje će čuvati za uspomenu.

Oni su nas obavestili da će ukoliko im obaveze dozvole, biti u julu na državnom finalu turnira u malom fudbalu Coca Cola CUP Srbije 2019. Pobednički tim stiče pravo na besplatan put na Međunarodno finale SIM u Splitu, gde će dečaci imati besplatno min četovanje i takmičiti se sa vršnjacima iz Hrvatske i BiH.

Foto: SIM/Slobodan Đurić
Foto: SIM/Slobodan Đurić

B92 je medijski partner Sportskih igara mladih, tako da će deca iz svih gradova u kojima se održavaju Igre, moći da uživaju u vestima o ovoj manifestaciji na našem portalu.

Portal B92 je uvek tu za vas, uvek na licu mesta i sa sjajnim vestima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.