Nova vest
Fudbal

Petak, 10.05.2019.

16:22

Krivokapić: Da se od naše publike oprostimo na najbolji mogući način

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je da njegovi igrači imaju želju da se dobrom igrom i pobedom protiv Partizana oproste od svojih navijača.

Izvor: SN

Autor: SN

Krivokapić: Da se od naše publike oprostimo na najbolji mogući način
Foto:Nenad Mihajlovic

"Opet utakmica sa Partizanom i derbi meč u Novom Sadu, ali to je ono što smo i priželjkivali pre ulaska u plej-of, kako bi naš mladi tim mogao da uživa u ovakvim mečevima i pokaže sve što može protiv jakih protivnika. Nadam se da će biti dobar ambijent i dosta publike, iako u odnosu na prethodni meč ni mi, a mislim ni oni, nemamo neki imperativ i pritisak", rekao je Krivokapić.

Fudbaleri Vojvodine dočekuju sutra ekipu Partizana u utakmici 36. kola Super lige Srbije. Vojvodina je pred pretposlednje kolo domaćeg šampionata osma na tabeli sa 21 bodom, dok je Partizan četvrti sa 36 i bori se sa Čukaričkim za treće mesto.

Krivokapić je naveo da očekuje da će publika uživati u dobroj utakmici, s mnogo golova, i dodao da je njegova ekipa posle utakmice u Nišu i remija sa Radničkim dodatno dobila na samopouzdanju.

"Ovakve utakmice kod svih dižu moral, pa vidim da su spremni i orni da pruže jednu dobru partiju, pa da se od ove sezone, takve kakva jeste, i naše publike oprostimo na najbolji mogući način, što nam je ujedno i dodatni motiv",
rekao je Krivokapić.

On je kazao da još nije siguran da li će i naredne sezone biti na klupi Vojvodine.

"Ovih dana smo imali razgovore i nekako su svi angažovani oko toga da se napravi neki plan, po kojem bi se znalo kako i šta treba raditi u budućnosti. Ipak, što se konkretno mog statusa tiče, o tome još nismo razgovarali. Sačekaćemo da se odigraju još ova dva kola, pa ćemo obaviti razgovore i na tu temu", rekao je Krivokapić.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u subotu od 16.00 "Karađorđu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve