Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.04.2019.

09:05

Salah zatražio transfer iz Liverpula?

Egipatski fudbaler Mohamed Salah bi trebalo da je zadovoljan u Liverpulu, ali ne ako je verovati pisanju španskih medija.

Izvor: LN

Autor: LN

Salah zatražio transfer iz Liverpula?
AP Photo/Luis Vieira

Španski "AS" objavio je vest o navodnoj svađi Salaha i menadžera Liverpula Jirgena Klopa, do koje je došlo pred meč "redsa" i Porta u Ligi šampiona.

Salah je navodno izneo nezadovoljstvo svojim statusom u klubu i otkrio Klopu da želi da napusti ekipu tokom letnjeg prelaznog roka, a "AS" je saznao da je ekipa u koju želi da se preseli "njihov" Real Madrid.

Mnogima je bilo jako teško da poveruju u takve tračeve, a spekulacije o nezadovoljstvu Salaha prekinuo je njegov agent Rami Abas.

On je na Tviteru vrlo dovitljivo napisao "Talking out of their AS again I see", aludirajući na to da španski portal barata netačnim informacijama.

Napadač Liverpula je prošlog leta potpisao novi, petogodišnji ugovor sa vicešampionom Engleske, a iako ne igra onoliko dobro ove sezone koliko je igrao prošle, deli prvo mesto na listi strelaca sa Serhiom Aguerom (19).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve