Nova vest
Fudbal

Subota, 22.12.2018.

19:30

Solskjer debitovao pobedom – Junajted "razmontirao" Kardif

Fudbaleri Mančester junajteda bili su ubedljivi protiv Kardifa 5:1, na trenerskom debiju Ole Gunara Solskjera u 18. kolu Premijer lige.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Solskjer debitovao pobedom – Junajted
Getty images

Junajted je u gostima za poluvreme uspeo da postigne tri gola što u eri Žozea Murinja gotovo nikad nije moglo da se očekuje.

Nakon što je Murinjo otpušten, kormilo tima je do kraja sezone preuzeo Solskjer i već u prvoj utakmici nekadašnji napadač se može pohvaliti da je tim "proradio".

"Crveni đavoli" su poveli golom Markusa Rašforda već u trećem minutu utakmice. Rašford je lukavo i maestralno izveo slobodan udarac sa tridesetak metara u kontra ugao i Eteridž je po prvi put bio savladan.

Prednost duplira Ander Erera strašnom parabolom koja je bežala od ruku golmana u 29. minutu. Pogba ga je pronašao na desnoj strani, Erera se namestio i ostavio golmana Kardifa da samo ulepša gol paradom.

Kardif uspeva da prepolovi zaostatak penalom koji je u 38. minutu iskoristio Kamarasa. Tri minuta posle toga "đavoli" odigravaju nekoliko brzih dodavanja koja parališu odbranu Kardifa, Marsijal ulazi u gol šansu i lepu akciju kruniše trećim golom Junajteda.

Lingard je u 57. minutu bio u zaletu, prošao je kroz nekoliko igrača domaćih koji ga unutar šesnaesterca obaraju, a on preuzima odgovornost kada je sudija Majkl Oliver po drugi put na utakmici pokazao ka beloj tački. Dao je gol i Mančester je poveo sa 4:1.

isti igrač je postavio i konačan rezultat u 90. minutu kada ga je proigrao Pogba, a Lingard obišao Eteridža i lagano plasirao loptu u praznu mrežu za 5:1. Junajted je trijumfom preskočio Votford na tabeli i sada je šesti sa 29 bodova. Kardif je na 17. mestu sa 14 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu