Nova vest
Fudbal 0

16.5.2024.

20:30

Stanić pred Partizan: Detalji će odlučiti

Trener fudbalera Čukaričkog Goran Stanić izjavio je da Partizan poseduje ekstra kvalitet, ali da je vrlo bitno da njegova ekipa ima odgovor na svaku situaciju.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Čukarički će u petak dočekati Partizan od 18:30, u meču pretposlednjeg, 36. kola Super lige.

"Ne verujem da će biti ista utakmica kao pre mesec dana. Svaki meč je priča za sebe. Imaćemo svoje principe igre, ali i Partizan poseduje ekstra kvalitet, a ponekad igrate onoliko koliko vam rival dozvoli. Veoma je bitno da imamo odgovor na svaku situaciju", rekao je Stanić, a preneo klub.

"U prethodnom meču smo vodili sa 2:0, imali veliku prednost, sve do finiša utakmice, kad smo posustali i primili dva gola. Partizan tad možda nije igrao najbolje, a uspeo je da se vrati iz dva gola minusa, što najbolje govori o njihovim kvalitetima. Ali, imali smo odgovor i na tu situaciju", dodao je Stanić.

U poslednjem međusobnom susretu, u poslednjem kolu regularnog dela sezone, Čukarički je takođe kao domaćin pobedio Partizan sa 3:2.

"Partizan jeste promenio trenera, ali Albert Nađ je sa mesta pomoćnika došao na poziciju šefa struke. Dugo je u sistemu Partizana, zna kako ovaj tim funkcioniše, zna kako ekipa diše. Vidim da su se crno-beli i rezultatski podigli i sigurno nam neće biti lako", rekao je Stanić.

Na pitanje šta bi moglo da odluči pobednika, Stanić je rekao da su to "detalji".

"Moramo da budemo koncentrisani u svakom momentu, a ko u tome uspe imaće mnogo veće šanse za trijumf. Na nama je da budemo tim, ovo je meč koji može da reši inspiracija pojedinca, ali samo ukoliko bude imao podršku svih saigrača", izjavio je Stanić.

Stanić je rekao i da su svi igrači spremni da nema kadrovskih problema.

"Oporavili su se Adžić i Pavkov, nadamo se da će moći da pomognu ekipi, svakako da su od velikog značaja za naš tim, svojim iskustvom mogu mnogo da doprinesu na ovakvoj utakmici", rekao je Stanić.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Teslin rival na ivici bankrota

Američki proizvođač električnih automobila Fisker je na ivici bankrota. Problemi sa slabom prodajom i bezbednosnim propustima sada su uticali na likvidnost.

Forbes

8:26

4 h

Aktuelno

Ilon Mask odustao

Ilon Mask, suosnivač kompanije OpenAI, odustao je od svoje tužbe za kršenje ugovora protiv ove kompanije.

B92

9:30

3 h

Novo Sport Video Menu