Nova vest
Fudbal

Petak, 30.11.2018.

13:32

Karijus pravio horor greške i protiv Sarpsborga

Nemački golman Loris Karijus nastavlja da zabavlja fudbalsku planetu svojim neverovatnim kiksevima.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Karijus pravio horor greške i protiv Sarpsborga
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Golman Liverpula, koji igra na pozajmici u Bešiktašu imao je užasno veče na utakmici Lige Evrope u kojoj je turski klub pobedio kao gost sa 3:2.

Norveški klub je na poluvremenu vodio sa 2:0, ali ponajviše zahvaljujući neverovatnim greškama Karijusa, koji je kod prvog gola nepotrebno istrčao, a kod drugog je lobovan.

To nije bilo sve jer je imao još nekoliko smehotresnih intervencija, tako da posle svega nije iznenađenje što su u Bešiktašu nedavno zatražili od Liverpula da im vrate Karijusa u zamenu za Divoka Origija.

Međutim, Jirgen Klop i čelnici engleskog kluba se sa tim nisu složili, pa će Karijius, barem do zimskog prolaznog roka, ako ne i do juna, ostati u Turskoj.

Svima su u sećanju njegove velike greške iz finala Lige šampiona u kojem je Real u Kijevu pobedio Liverpul sa 3:1, a pravio je kikseve i letos na prijateljskim mečevima za Liverpul, posle čega je prosleđen turskoj ekipi.

Ni u Bešiktašu mu ove jeseni nije išlo kako treba, primio je nekoliko kiks-golova, a čini se da se situacija ne popravlja, pa je pitanje šta će biti sa njim u nastavku karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu