Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.11.2018.

15:45

Ančeloti: Zvezda je potcenjena, zasluženo je pobedila Liverpul

Karlo Ančeloti, trener Napolija, pričao je o Crvenoj zvezdi na zvaničnoj konferenciji za medije pred duel italijanskog i srpskog kluba u Ligi šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Ančeloti: Zvezda je potcenjena, zasluženo je pobedila Liverpul
Foto: Getty Images

Napoli i Zvezda odigraće u sredu od 21 sat meč petog kola grupe C elitnog fudbalskog takmičenja, a Ančeloti je rekao da se radi o dobro organizovanoj ekipi.

"Zvezda je dosta potcenjena zato što je ubedljivo izgubila poslednja dva meča na strani, ali je zaslužila pobedu protiv Liverpula. Očekujem dobro organizovanu ekipu koja će se fokusirati na kontranapade", rekao je Ančeloti na konferenciji za medije pred duel dva tima.

Iako je za oba kuba ovaj meč od velike važnosti za plasman dalje, italijanski stručnjak ističe da i nije baš tako.

"Važan je meč, ali ne i odlučujući za prolaz dalje. Od presudnog je značaja da dobro krenemo utakmicu. Mi smo veoma dobro pozicionirani u jednoj od najjačih grupa. Sutra imamo priliku da napravimo veliki iskorak ka plasmanu u osminu finala, ali mislim da će sve biti odlučeno u poslednjem kolu", kazao je on.

Napoli je odigrao veoma loš meč protiv Kjeva i Ančeloti je dodao da je važno da se ne ponovi takav meč.

"Moramo da promenimo pristup utakmici, odnosno da ne bude kao u nedelju. Vrlo je bitno da u sutrašnji meč počnemo dobro, da obezbedimo kontrolu, a ne da čekamo da se upoznamo s protivnikom... Moramo da igramo našu igru. Nedelja je iza nas, siguran sam da se neće ponoviti", rekao je Ančeloti novinarima u Napulju.

Ančeloti je ocenio da je njegova ekipa pokazala da može da se nosi s najjčim timovima u Evropi, ali i da neće biti razočaravajuć rezultat eventualno ispadanje iz Lige šampiona.

Utakmica između Napolija i Crvene zvezde igraće se sutra od 21.00 na stadionu San Paolo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu