Nova vest
Fudbal

Subota, 17.11.2018.

19:53

Kosovo* pobedilo Maltu sa 5:0, fali im još bod do Lige nacija C

Reprezentacija takozvanog Kosova na korak je od plasmana u C Ligu nacija. Izabranici švajcarskog selektora Bernarda Šalandesa su kao gosti pobedili Maltu - 5:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Kosovo* pobedilo Maltu sa 5:0, fali im još bod do Lige nacija C
Foto: Thinkstock (ilustracija)

Posle prvog poluvremena meča na stadionu "Ta kali" u istoimenom mestu na Malti, gosti su vodili sa 1:0 golom Vedata Murićija, ali u drugom je usledila kanonada.

Odbrana domaćina je popustila pa su se u strelce u poslednjih 20 minuta upisali Benjamin Kololji u 70, Donis Avdijaj u 78. i 80. i Milot Rašica u 86. minutu.

Tri boda osvojena na Malti praktično znače da takozvanom Kosovu, koje ima 11 bodova iz pet mečeva, (dva više od Azerbejdžana) nedostaje još bod da bi osvojili čelnu poziciju u grupi i prešli u viši rang Lige nacija, tačnije u njenu C ligu.

Priliku za tako nešto imaće već u utorak, 20. novembra u direktnom okršaju sa Azerbejdžanom na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve