Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.11.2018.

14:48

Milenkoviću 10 kopči ispod oka od El Šaravija

Nikola Milenković, reprezentativac Srbije, kaže da je recept za pobedu nad Crnom Gorom i potvrda prvog mesta u grupi Lige nacija da se ponovi igra iz Podgorice.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Milenkoviću 10 kopči ispod oka od El Šaravija
Foto: FSS

Srbija je prošlog meseca u glavnom gradu Crne Gore pobedila 2:0.

"Tamo smo bili na visokom nivou u više aspekata. Ne sme da bude opuštanja, dva trijumfa su imperativ i naša publika nas na to obavezuje. Nadam se da će ishod biti kao i Podgorici. Sjajno je igrati pred našim navijačima, daju nam vetar u ledja i sa njima je sve lakše", rekao je Milenković novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Defanzivac Fjorentine naglašava da ne sme da bude opuštanja bez obzira na brojne povrede Crnogoraca, među kojima je i najbolji igrač Stevan Jovetić.

"Odsustvo Jovetića ne sme da nas opusti, imaju igrače koji mogu da odigraju na visokom nivou. Stevan je vrhunski fudbaler, ali uveren sam da će izaći u jakom sastavu", dodaje Milenković, koji je ispod oka zaradio 10 kopči nakon udarca Stefana El Šaravija u meču Fjorentine i Rome.

Milenković ističe i da Litvanija mora da se dočeka sa respektom.

"Utakmice pred nama nisu nimalo lake, ali igramo kod kuće i maksimalno skoncentrisani smo da ostvarimo cilj, prvo mesto u grupi. Daćemo sve od sebe da sa dve pobede obradujemo naš narod", poručio je Milenković, koji će protiv Crne Gore odigrati 10. utakmicu za reprezentaciju, ali prvu u Beogradu.

Srbija u subotu čeka Crnu Goru od 15 sati na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana od 20.45.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve