Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2018.

13:15

"Liverpul mora da dovede Mitrovića"

Engleski Liverpul trebalo bi da razmisli o dovođenju srpskog reprezentativca iz Fulama Aleksandra Mitrovića, smatra bivši fudbaler "crvenih" Džon Oldridž.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Getty images

Oldridž, koji je u periodu od 1986. do 1989. godine dao 63 gola na 104 utakmice za Liverpul, savetovao je menadžera Jirgena Klopa da ekipu pojača bivšim napadačem Partizana, Anderlehta i Njukasla.

"Impresioniran sam Mitrovićem, visok je, snažan i postiže golove. Daje drugačiji stil i volim takve igrače. Mislim da bi Liverpulu doneo raznolikost i plan B, verujem da bi bio od koristi takav "target" napadač. Neophodno je da se pojača Liverpul u napadu", rekao je Oldridž za "Liverpul Eho".

Upravo je Mitroviću zbog navodnog ofsajda poništen sumnjiv gol protiv Liverpula u subotu, što je izazvalo brojne polemike na Ostrvu.

Oldridž smatra i da bi Mitrovićev saigrač Rajan Sesenjon bio pravo pojačanje za Liverpul.

"Robertson je otkrovenje, rešio je problem Liverpula za dugo godina, ali bih voleo da Liverpul obnovi interesovanje za Sesenjona, koji može da igra i ofanzivnije po levoj strani. Tek mu je 18 godina, a skoro ima 100 utakmica kao senior. Znam da ga mnogi klubovi žele".

Fulam je na poslednjem mestu na tabeli Premijer lige sa samo pet bodova iz 12 kola, a Mitrović je dao pet golova - skoro polovinu svog tima (11).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve