Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.10.2018.

17:00

Boltova trka na 100 metara traje kraće od Pogbinog izvođenja penala

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba u poslednje vreme izaziva pažnju ne toliko igrama na terenu, koliko potezima van njega i sukobom sa Žozeom Murinjom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Boltova  trka na 100 metara traje kraće od Pogbinog izvođenja penala
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Ipak, Francuz je sada na meti kritičara zbog jednog potaza na utakmici sa Evertonom, tačnije načinom na koji je izveo jedanaesterac u 27. minutu.

Pogba je uzeo zalet i potom je sitnim koracima više od deset sekundi trčkarao prema lopti pre nego što je uputio ga golu "karamela".

Golman Džordan Pikford je njegov udarac zaustavio, ali je Pogba reagovao na odbijenu loptu i rutinski je plasirao u mrežu. Tako je Junajted stigao do vodećeg gola, ali mnogi su kritikovali Pogbu da je previše nonšalantan i da tako ne bi trebalo da se ponaša.

"Čak i trka na 100 metara traje kraće od tvog izvođenja penala", prokomentarisao je jedan od korisnika Tvitera. Poruka se brzo raširila društvenim mrežama, a čak je dodat i video snimak jedne trke na 100 metara kako bi se sve lepo uporedilo.

I defanzivac Mančester junajteda, Luk Šo prokomentarisao je šta se može uraditi dok Pogba ne izvede Penal. Njegovo odgovor na Tviteru je bio " da se može napraviti uspešan povratak u karijeri i obnoviti ugovor", aludirajući na odlilčnu partiju saigrača Antonija Marsijala.

I sam Pogba je po završetku meča rekao da "razmišlja da promeni način izvođenja penala", dok je Žoze Murinjo rekao da je njemu jedino bitno to da se Francuz ne plaši odgovornosti, ali je i dodao da bi svakako mogao da šutira bolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve