Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.10.2018.

15:15

Ibrahimović brani Murinja: Kritikuju ga zbog karaktera, ne rezultata

Zlatan Ibrahimović, proslavljeni švedski fudbaler, stao je u odbranu Žozea Murinja čiji Mančester junajted ne blista na startu sezone sa rezultatima.

Izvor: PT

Autor: PT

Ibrahimović brani Murinja: Kritikuju ga zbog karaktera, ne rezultata
Foto: Getty images

"Svi kritikuju Murinja i ne mislim da je to zbog rezultata, već zbog njegovog karaktera. Vidim sebe isto u takvoj situaciji, mi imamo naše samopouzdanje, verujemo u određene stvari i kažemo ih na naš način", rekao je Ibrahimović.

Fudbaler Los Anđeles Galaksija dodao je da voli Murinja zato što odbija da bude među omiljenima u medijima.

"Neke kritike prihvatam lično, zato što preteruju. Neki (preteruju) zbog situacije kakva jeste, a neki zbog ljubomore. Ali to je sve deo tog nekog kruga", kaže Ibrahimović i nastavlja:

"Murinjo mora da nastavi da bude ono što jeste, da stoji iza onoga što radi, iza onoga što jeste. Nalazi se ovde zato što radi sve na svoj način i zato što se ne manja ni zbog koga. Ja sam isti takav".

Njih dvojica zajedno su sarađivali dva puta, prvi put u Interu sezone 2008/2009, a drugi put u Mančester junajtedu (2016/2017 i 2017/2018).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve