Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.08.2018.

22:50

Milivojević umalo savladao Alisona, Salah se radovao pobedi

Fudbaleri Liverpula poedili su Kristal Palas u drugom kolu Premijer lige sa 2:0.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milivojević umalo savladao Alisona, Salah se radovao pobedi
Getty images

"Redsi" su u zanimljivoj utakmici u kojoj su i jedni i drugi imali svojih prilika na kraju izašli kao pobednici, a Palas je meč završio i sa igračem manje.

Mohamed Salah je od početka meča bio konstantna pretnja pa je u 23. minutu imao priliku da dovede Liverpul u prednost. Nije je iskoristio i to se umalo osvetilo crvenima praktično u narednom napadu kada je Andros Taunsend zatresao prečku.

Liverpul je potom jedini gol postigao u 45. minutu posle penala napravljenog upravo nad Egipćaninom. Penal je realizovao Džejms Milner i Liverpul je poveo 1:0.

Luka Milivojević je desetak minuta posle poluvremena šutirao fantastično iz slobodnog udarca, lopta je išla u sam ćošak ali je Alison opravdao novac uložen u njegovu kupovinu.

U 75. minutu Salah beži odbrani Kristal Palasa, Aron Van Bisaka ga kao poslednji obara i sudija mu pokazuje crveni karton.

Salah je u 83. minutu imao odličnu šansu da glavom overi pobedu, ali je ostao "kratak". Liverpul konačan rezultat postavlja u drugom minutu sudijske nadoknade kada koristi to što je Palas krenuo na sve ili ništa i preselio sve igrače pred Alisonov gol.

To je ostavilo prostor za kontru, Salah je pronašao Manea, ovaj istrčao do kraja, predriblao golmana domaćih i lako ubacio loptu u mrežu za novu pobedu tima Jirgena Klopa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve