Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

18:58

Arsenalu smetao navijač, zabranili mu da koristi ime kluba na YT

Arsenalu se nije svidelo kako navijač "Tobdžija" i bivši radio voditelj Robi Lajl putem Jutjuba izveštava o timu i naterali su ga da promeni naziv svog kanala.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Arsenalu smetao navijač, zabranili mu da koristi ime kluba na YT
YSS / AFTV

Arsenal Fan TV je bio naziv kanala čoveka koji je između ostalog bio i u Beogradu na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tada je istakao koliko mu se dopada atmosfera na stadionu i Beograd, ali nije bio baš zadovoljan igrom Arsenala koji je golom Žirua pobedio 1:0. Na Jutjubu ima skoro 850.000 pratilaca.

Upravo kritike koje je plasirao, naročito zbog igara u doba Arsena Vengera smetale su upravi "Tobdžija" i morao je da menja nazive na Jutjubu i društvenim mrežama u "AFTV".

Neće moći da koristi logo Arsenala i video materijal kluba sa zaštićenim pravima u budućim video snimcima.

"Pogrešno je da neko tvrdi da je navijač, a svoj uspeh zasniva na neuspehu. Kako to može da bude navijač. Ljudi se samo 'laktaju', pokušavaju da zarade novac na svoj način što je svakom dozvoljeno da radi", rekao je o Lajlu Ektor Beljerin, defanzivac Arsenala.

Činjenica je da Arsenal igra loše u Premijer ligi već nekoliko sezona, zbog čega je prošle godine posle skoro dve decenije zaigrao u Ligi Evrope, umesto u Ligi šampiona.

Kada je reč o evropskoj eliti, Venger je sa Arsenalom još daleke 2006. ostvario zapažen rezultat kada je došao do finala LŠ.

Posle poraza od Barselone golovima Beletija i Etoa, "Tobdžije" su gotovo po pravilu prolazile grupu i bivale zaustavljane rano u nokaut fazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve